Yacht coaching in 3 modules
Een boot kopen gaat makkelijk.
Je gaat voor een droom, die je met een beetje trots wil delen met velen en waarvan je jaren wil genieten.

Ervaring op je schip door het water is echter geen pakket dat je als een optie op je boot kan bijbestellen. De opbouw van “bootervaring” vraagt veel tijd, die de meeste nieuwe booteigenaars onvoldoende hebben. Een dag aan boord wordt daardoor vaak een “avontuur” voor eigenaar en genodigden, waarvan de afloop niet altijd goed werd ingeschat.

Het team van Off-Shore-Recreation zet ambitie om in dagelijkse realiteit doordat ze opgebouwde ervaring op een snelle en efficiënte manier doorgeeft aan nieuwe zeilboot-eigenaars.
Off-Shore-Recreation biedt yacht coaching aan, complementair aan theoretische of praktische opleidingen. Het begint daar, waar voor de meeste kajuit zeilers de opleiding afgerond werd. Het leert je kennis omzetten in ervaring, geeft je vertrouwen in wat je zo graag zou willen kunnen en maakt je bewust van al de dingen waar je eens op het water, moet op letten.

In drie coaching modules biedt Off-Shore-Recreation de leidraad om praktische kennis aan boord en door het water meer vorm en zekerheid te geven voor nieuwe schippers.
Dit kan op jouw schip in je gekende vaargebied of dit kan op een nieuw 60 voet Blue Ocean Zeiljacht op de Westerschelde en de Belgische- Nederlandse kust.

Ontdek het plezier van meer kennis en ervaring op het water 
die jou een betere garantie bieden naar het engagement dat je neemt als schipper voor je passagiers.Volg ons op Facebook!